Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000

Annuleringsvoorwaarden

Beleid inzake retourzendingen en terugbetaling
Laatst bijgewerkt: Januari 17, 2022

Hartelijk dank voor uw bezoek aan WP Concepts.

Indien u, om welke reden dan ook, niet volledig tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retours te bekijken. 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die u bij ons heeft gekocht.

Interpretatie en Definities
Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter is geschreven, hebben de betekenis die onder de volgende voorwaarden is gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Definities

In het kader van dit beleid inzake retourzendingen en terugbetalingen wordt verstaan onder

Bedrijf (in deze Overeenkomst aangeduid als “het Bedrijf”, “Wij”, “Ons” of “Onze”) verwijst naar WP Concepts, Postbus A4332 Postbus 24004 3502MA Utrecht.

Goederen verwijst naar de artikelen die op de Dienst te koop worden aangeboden.

Bestellingen betekent een verzoek van u om Goederen van Ons te kopen.

Dienst verwijst naar de Website.

Website verwijst naar WP Concepts, toegankelijk via www.wpconcepts.nl

U verwijst naar de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, of het bedrijf of een andere juridische entiteit namens welke een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Dienst, zoals van toepassing.

Uw recht om uw Bestelling te annuleren

U hebt het recht uw bestelling binnen 24 uur zonder opgave van redenen te annuleren.

De uiterste termijn voor het annuleren van een bestelling is 24 uur vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet een tussenpersoon is, het geleverde product in ontvangst neemt.

Om uw recht op annulering uit te oefenen, dient u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte te stellen van uw beslissing. U kunt ons op de hoogte stellen van uw beslissing door:

Per e-mail: info@wpconcepts.nl
Wij zullen u uiterlijk 7 dagen na de dag waarop wij het annuleringsverzoek hebben ontvangen, terugbetalen. Wij zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als u voor de bestelling heeft gebruikt, en u zult geen kosten verschuldigd zijn voor een dergelijke terugbetaling.

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd of geannuleerd:

De levering van goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd zijn.
De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden.
De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retourzending en die na aflevering niet verzegeld waren.
De levering van goederen die na levering naar hun aard onafscheidelijk vermengd zijn met andere zaken.

Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen en annuleringsverzoeken van goederen die niet aan bovenstaande retourvoorwaarden voldoen naar eigen goeddunken te weigeren.

Goederen in de uitverkoop kunnen ook worden terugbetaald, mits deze aan de andere voorwaarden voldoen. 

Goederen terugsturen

Bij het aanschaffen van fysieke producten, bent u verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de producten naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te sturen:

Postbus A4332 Postbus 24004 3502MA
Utrecht

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd zijn of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. Wij kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of bewijs van ontvangen retourzending.

Geschenken

Als de Producten bij aankoop als geschenk zijn aangemerkt en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau waren aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen we de restitutie naar de gever van het cadeau.

Contact met ons opnemen

Als u vragen hebt over ons retournerings- en restitutiebeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Per e-mail: info@wpconcepts.nl