Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000

WP Concepts

3 beste chat WordPress Plugins

Als je op zoek bent naar een manier om de klantenservice en de communicatie op jouw website te verbeteren, dan kan je overwegen om gebruik te maken van een chat plugin. Chat plugins stellen jouw klanten in staat om direct met jou te communiceren vanaf jouw website, wat kan helpen om problemen op te lossen en snellere ondersteuning te bieden. In deze blog post, zullen we de voordelen van het gebruik van een chat plugin voor WordPress bespreken, hoe jij de beste chat plugin voor jouw website kiest, en een aantal van de meest populaire chat plugins die momenteel beschikbaar zijn. We zullen je ook enkele tips geven voor het gebruik van een chat plugin om de klantenservice te verbeteren!

Er zijn een paar dingen die je moet overwegen bij het kiezen van de beste chat plugin voor uw website. Ten eerste, denk na over welke functies je nodig hebt en wat het meest gunstig zou zijn voor jouw klanten. Bijvoorbeeld, sommige plugins bieden de mogelijkheid om een chatbot te creëren, die klantenservice taken kan automatiseren, zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen of het bieden van ondersteuning. Andere plugins bieden meer aanpassingsmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om de kleur of positie van het chatvenster op jouw website te wijzigen. Bedenk wat het meest nuttig zou zijn voor jouw klanten en kies een plugin die deze functies biedt.

Wordpress chat plugin

 

Automatiseer je chat

 

Populaire chat plugins voor WordPress

Whatsapp Chat WordPress door NinjaTeam.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om rechtstreeks vanaf je website met je klanten te chatten, is WhatsApp Chat een geweldige optie. Met deze plugin kunnen je klanten met je chatten via WhatsApp, een van de meest populaire messaging apps ter wereld. Het is een geweldige optie als je WhatsApp al gebruikt voor communicatie, en het biedt een verscheidenheid aan functies, zoals chatbot-ondersteuning en de mogelijkheid om multimediaberichten te versturen. Bovendien is het eenvoudig te installeren en in te stellen, zodat je snel aan de slag kunt. Met WhatsApp Chat kun je de klantenservice op je website verbeteren en je klanten een handige manier bieden om je te bereiken.

 

WhatsApp Chat biedt een verscheidenheid aan functies die je kunnen helpen de klantenservice op je website te verbeteren.

 • Het biedt ondersteuning voor meerdere accounts, zodat je de chat gemakkelijk kunt laten beheren door al je klantenondersteuningsteamleden.

 • Bovendien kun je er multimediaberichten mee verzenden, wat een geweldige manier kan zijn om je klanten te betrekken.

 • Het is ook eenvoudig te installeren en in te stellen, dus je kunt snel aan de slag.

 • Een ander belangrijk aspect is het ontwerp, dat kan worden aangepast aan jouw behoeften.

 • Tot slot maakt het eenvoudig vertalen mogelijk met bijvoorbeeld WPML en Polylang.

Met WhatsApp Chat kun je je klanten een handige manier bieden om je te bereiken en de klantenservice op je website verbeteren.

Prijs: 25$ voor normale licentie

Whatsapp chat NinjaTeams homepage

Live chat en chatbot configuratie

Tidio

Tidio Live Chat is een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een uitgebreide chat plugin met een breed scala aan functies. De mogelijkheid om een chatbot te creëren kan bijzonder nuttig zijn bij het automatiseren van klantenservice taken, en de tevredenheid tracking functie kan je helpen meten hoe goed jouw team het doet in het oplossen van problemen. Tidio Live Chat biedt ook een gratis plan, dat perfect is voor mensen met een kleiner budget. Houd er echter rekening mee dat de betaalde plannen meer functies bieden en de investering waard kunnen zijn als je ze nodig hebt.

Enkele van de functies die Tidio Live Chat biedt zijn onder andere de mogelijkheid om:

 • een chatbot te maken

 • het chatvenster op jouw website aan te passen

 • klanttevredenheid bij te houden

 • integratie met andere software via Zapier

 • bieden een gratis plan met beperkte functies, of betaalde plannen met meer uitgebreide functies.

Als je op zoek bent naar een chat plugin met een breed scala aan functies, dan is Tidio Live Chat een goede optie om te overwegen. De chatbot functie kan bijzonder nuttig zijn bij het automatiseren van klantenservice taken, en de tevredenheid tracking functie kan je helpen meten hoe goed je team het doet. Het gratis plan is perfect voor mensen met een kleiner budget, maar houd in gedachten dat de betaalde plannen meer functies bieden.

Prijs: gratis tot 100 gesprekken per maand, daarna voor vanaf 49 $ per maand met een uitgebreide lijst van premium functies.

Tidio homepage

Intercom

Intercom is een populaire chat plugin die een breed scala aan functies biedt om jou te helpen de klantenservice op jouw website te verbeteren. Met Intercom, kan je gemakkelijk chatten met jouw klanten in real-time, en de plugin bevat ook een verscheidenheid van functies, zoals geautomatiseerde berichten, de mogelijkheid om klanttevredenheid track en een uitgebreid CRM systeem. Een belangrijk kenmerk van Intercom is de mogelijkheid om te integreren met een verscheidenheid van andere platforms, waardoor het een geweldige optie als je op zoek bent naar een uitgebreide chat-oplossing. Bovendien biedt Intercom een gratis proef versie zodat je het eerst kunt uitproberen voordat je naar een betaald plan overgaat.

Sommige van de functies die Intercom biedt zijn onder andere:

 • chatten met klanten in real-time

 • geautomatiseerde berichten sturen

 • klanttevredenheid bijhouden

 • integreren met een verscheidenheid van andere platforms

 • een uitgebreid CRM systeem voor lead generatie

Als je op zoek bent naar een uitgebreide chat-oplossing, is Intercom een geweldige optie om te overwegen. De mogelijkheid om te integreren met een verscheidenheid van andere platforms maakt het een goede keuze voor degenen die behoefte hebben aan een uitgebreide oplossing, en de gratis proefversie is een geweldige manier om de plugin uit te proberen. Het is niet de goedkoopste optie die er is, maar zeker waar voor uw geld.

Prijs: begint bij $74 per maand

Intercom homepage

 

Conclusie en tips

Nu dat we enkele van de meest populaire plugins hebben besproken, laten we eens een kijkje nemen naar enkele tips voor het gebruik van een chat plugin om de klantenservice te verbeteren.

Enkele nuttige tips voor het verbeteren van de klantenservice:

 • Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om te chatten tijdens kantooruren, of zorg voor een manier voor klanten om een bericht achter te laten als je niet beschikbaar bent.

 • Beantwoord berichten onmiddellijk, of laat klanten weten wanneer ze een reactie kunnen verwachten.

 • Wees vriendelijk en behulpzaam, en zorg ervoor dat jouw vriendelijke toon goed overkomt in je berichten.

 • Bied indien mogelijk ondersteuning in meerdere talen, of geef klanten de mogelijkheid om de taal van hun voorkeur te kiezen.

 • Gebruik multimedia-functies zoals foto’s en video’s om visuele hulp en ondersteuning te bieden.

 • Maak een chatbot om taken van de klantenservice te automatiseren, zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen of het bieden van ondersteuning.

 • Gebruik de functie voor het bijhouden van tevredenheid om te meten hoe goed uw team het doet bij het oplossen van problemen van klanten.

 • Koppel de chat aan een goed CRM-systeem, zodat je de klant op een gestructureerde en behulpzame manier kunt opvolgen.

We hopen dat dit artikel nuttig is geweest om wat inzicht te geven in chat plugins voor WordPress. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ons een berichtje of een e-mail te sturen. Bedankt voor het lezen!

Veelgestelde vragen

Bij het kiezen van een chat plugin voor jouw website, is het belangrijk om jouw behoeften en budget te overwegen. Er zijn veel verschillende chat plugins beschikbaar, elk met zijn eigen set van functies en prijspunt. Het is belangrijk om te kiezen voor een plugin die de functies die jij nodig hebt tegen een prijs waarbij jij je comfortabel voelt. Bovendien kan het nuttig zijn om recensies te lezen en plugins naast elkaar te vergelijken om te zien welke het beste bij jouw website past.

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een chat plugin voor WordPress, inclusief de mogelijkheid om de klantenservice te verbeteren, te automatiseren, en klanttevredenheid bij te houden. Chat plugins kunnen jou ook helpen in contact te komen met jouw klanten in real-time, wat nuttig kan zijn bij het opbouwen van relaties en het bieden van ondersteuning. Bovendien, veel chat plugins bieden een verscheidenheid aan functies die nuttig kunnen zijn bij het verbeteren van de algehele functionaliteit van jouw website.

Er zijn verschillende tips voor het gebruik van een chat-plugin om de klantenservice te verbeteren, waaronder het beschikbaar zijn tijdens kantooruren, snel reageren op berichten, vriendelijk en behulpzaam zijn, en het aanbieden van ondersteuning in meerdere talen. Daarnaast kan het nuttig zijn om multimediafuncties zoals foto's en video's te gebruiken om visuele hulp en ondersteuning te bieden. Tot slot kan je overwegen een chatbot te maken om taken van de klantenservice te automatiseren, zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen of het bieden van ondersteuning.

WhatsApp-chat biedt vele voordelen, zoals beschikbaarheid tijdens kantooruren, snel reageren op berichten, vriendelijk en behulpzaam zijn, ondersteuning bieden in meerdere talen en gebruikmaken van multimediafuncties zoals foto's en video's. Daarnaast kunt u overwegen een chatbot te maken om taken van de klantenservice te automatiseren, zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen of het bieden van ondersteuning. Bovendien beschikken de meeste consumenten tegenwoordig zelf ook over Whatsapp, wat het makkelijker maakt om een persoonlijke klantenrelatie te onderhouden en snelle en goede service aan te bieden.